BMW i8 Roadster se apropie: este timpul pentru o nouă imagine

2465
0

BMW i8 Roadster se apropie: este timpul pentru o nouă imagine. Cel mai avangardist automobil sport a intrat în faza finală de testare.

 

Bucureşti/München. BMW i aşteaptă cu nerăbdare să primească cel de-al treilea membru al familie BMW i. În 2018, BMW i8 Roadster va deschide uşile spre o dimensiune complet nouă a plăcerii de a conduce un automobil decapotabil de pionierat – aproape fără nici un sunet şi cu emisii locale zero. Aici este noua imagine:

Publicitate

Despre BMW i

BMW i este o marcă a BMW Group şi se remarcă prin serviciile de mobilitate conectată, conceptele vizionare de automobile şi o nouă înţelegere a conceptului premium, care sunt puternic definite prin dezvoltare durabilă. BMW i este prezent în 54 de ţări prin modelele BMW i3 (automobil electric pentru zonele urbane), BMW i8 (automobil sport hybrid plug-in) şi BMW iPerformance (toate automobilele BMW hybrid plug-in).

BMW i deschide noi grupuri-ţintă pentru companie şi serveşte drept incubator pentru inovaţii. Tehnologiile care au debutat cu succes în automobilele BMW i sunt transferate şi la alte modele de ale mărcii principale BMW.

BMW i este asociat şi cu domenii de activitate precum DriveNow (car-sharing), ReachNow (car-sharing 2.0), ChargeNow (acces uşor la cea mai mare reţea de puncte de încărcare din lume), ParkNow (găsirea, rezervarea şi plata facilă a locurilor de parcare), fondul de investiţii BMW i Ventures (investiţii în companii start-up cu accent pe mobilitate urbană), BMW Energy (servicii de optimizare a energiei) şi Centrul de Competenţă pentru Mobilitate Urbană (consultanţă pentru oraşe).

(Sursa: BMW Media)

Publicitate
Articolul următor25 de ani de BMW Individual: BMW Individual M760Li inspired by Nautor’s Swan

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here