2024 Range Rover Evoque

  • Range Rover Evoque 2024 primește câteva actualizări stilistice minore și noi culori de vopsea pentru noul an model.
  • Evoque câștigă o consolă centrală redesenată, cu adăugarea unui ecran tactil de infotainment curbat de 11,4 inch.
  • Evoque 2024 are un preț de pornire de 46.500 de euro, un salt de 4500 de euro față de modelul de anul trecut.

Range Rover Evoque 2024 oferă o tehnologie nou actualizată și o consolă centrală proaspăt redesenată. Dacă aceste schimbări nu sunt suficiente pentru a atrage noi cumpărători, Range Rover a adăugat și trei noi combinații de vopsea.

Publicitate

Acea consolă, însă, este punctul culminant al schimbărilor pentru noul Evoque. Un schimbător de viteze mai scurt și mai butucănos înlocuiește vechea versiune, mai greoaie. Adevărata vedetă a spectacolului este un ecran tactil de infotainment curbat de 11,4 inch, situat în centrul planșei de bord. Ecranul „plutitor” are bare statice de o parte și de alta pentru a oferi utilizatorilor acces imediat la cele mai importante meniuri și funcții (cum ar fi comenzile de climatizare). Potrivit Range Rover, aproximativ 80 la sută dintre sarcini pot fi efectuate în două atingeri pe ecranul principal. Noul sistem utilizează cel mai nou software Pivi Pro și vine cu suport pentru Amazon Alexa, precum și cu capabilități wireless Apple CarPlay și Android Auto.

Amplasarea noului ecran aduce un spațiu suplimentar în consola centrală pentru dotări precum noua placă standard de încărcare wireless a telefonului, precum și o nouă zonă de depozitare în locul vechiului ecran inferior. Adăugarea de noi piese cromate pe volan, pe ornamentele consolei centrale și pe gurile de ventilație ar trebui să contribuie la creșterea senzației de lux în interiorul SUV-ului compact.

Interior Range Rover Evoque 2024

Schimbări subtile, etichetă mai mare

Spectatorii care nu sunt fani înrăiți ai modelului probabil că nu vor observa modificările subtile ale elementelor de stil. În față, grila păstrează aceeași formă generală, dar schimbă designul central. În mod similar, farurile își păstrează aceeași linie zimțată, dar Range Rover se referă acum la ele ca fiind „super-subțiri”. Arroios Grey, Tribeca Blue și Corinthian Bronze se alătură gamei de vopsele exterioare, asociindu-se cu opțiunile de contrast negru și bronz ale acoperișului pentru a oferi mai multe opțiuni.

Evoque 2024 este pus în vânzare acum la un preț semnificativ mai mare decât cel al predecesorului său. Noul model pornește de la 46.500 de euro în echiparea standard S. Asta înseamnă un salt de 4500 de euro în prețul de pornire față de versiunea de bază ieșită. Dacă se trece la versiunea SE, prețul de pornire ajunge la 50.975 de euro, ceea ce înseamnă cu 4900 de euro mai mult decât în cazul modelului de anul trecut. Fiecare echipare dispune de aceeași tracțiune integrală și de sistemul de propulsie P250, care este un motor turbo de 2,0 litri cu patru cilindri și 246 CP, cuplat la o transmisie automată cu nouă trepte.

 

Publicitate
Articolul precedentTesla conduce în topul vânzărilor de vehicule electrice, în timp ce vânzările de mașini noi în Europa au crescut cu 18% în luna mai
Articolul următorCum ar putea revoluționa inteligența artificială industria auto

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here