In zilele nostre cea mai rapida metoda de vinde un autoturism este sa postezi anunturi pe site-urile de anunturi auto, in continuare o sa incercam sa va dam cat mai multe sfaturi utile pentru adaugarea de anunturi care va vor avantaja in vanzarea autoturismului.

 1. Completeaza toate campurile cerute

Este important sa completezi toate campurile necesare postarii anuntului, acestea fiind diferite pentru fiecare site de anunturi auto, in plus sunt multe campuri care nu sunt necesare dar va vor avantaja in vanzare si dau credibilitate mai mare anuntului dumneavoastra catre posibilii cumparatori.

Publicitate

Campurile care nu sunt necesare dar va vor avantaja sunt:

 • Seria de sasiu sau VIN – acest camp reprezinta seria de sasiu a masinii care o gasiti in certificatul masinii sau in cartea de identitate a masinii si care pentru cumparatori reprezinta faptul ca masina nu este furata si in plus acestia pot sa faca o verificare in prealabil la o reprezentanta pentru a vedea istoricul masinii
 • Conditia autoturismului – daca acesta este avariat sau nu, sunt cumparatori care cauta masini avariate deoarece sunt mai ieftine.
 • Valabilitate ITP – selectati data pana in care masina mai are ITP chiar daca acesta este expirat.
 1. Descrierea autoturismului

Descrieti cat mai detaliat autoturismul care este pus spre vanzare, adaugati in descriere inclusive micile detalii despre defecte daca acestea exista, sau detalii despre istoricul masinii.

 1. Fotografiile

La orice anunt auto prima data vizitatorii se uita la fotografii, prin urmare trebuie sa ai fotografii cat mai clare si detaliate. Incearca sa faci poze din toate cele 4 unghiuri ale autoturismului pentru a ilustra toate partile cat mai bine, in interior, incercati sa surprindeti detalii gen, dotari, tapiteria si portbagajul cu trusa de scule pentru situatii de urgenta.

 1. Promovarea

Promovarea anuntului postat poti sa il faci sub mai multe forme, gratuit sau contra cost.

Gratuit prin intermediul retelelor de socializare:

 • Facebook
 • Twitter
 • Google Plus
 • Pinterest

Contra cost prin promovarea anuntului in cadrul site-urilor.

Publicitate
Articolul precedentIstoria Grupului Renault
Articolul următorIstoria Ford

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here