Anul 2024 va marca o transformare majoră a întregii familii de modele MINI. Noile modele sunt definite de un nou limbaj de design elegant şi simplu – „Charistmatic Simplicity”; o dezvoltare sustenabilă care foloseşte mai multe materiale reciclate, interior vegan sau elimină cromul; soluţii moderne de propulsie care folosesc tehnologia BMW Group de generaţia a 5-a pentru sisteme de propulsie; o nouă interfaţă susţinută de primul ecran OLED rotund din industreie oferit de Samsung şi sistemul de opereare MINI 9; sisteme de condus semiautonom avansat Level 2.

Cooper Electric şi Countryman pentru România

Publicitate

Bucureşti. Anul 2024 va marca o transformare majoră a întregii familii de modele MINI. Noile modele sunt definite de un nou limbaj de design elegant şi simplu – „Charistmatic Simplicity”; o dezvoltare sustenabilă care foloseşte mai multe materiale reciclate, interior vegan sau elimină cromul ; solu ţii moderne de propulsie care folosesc tehnologia BMW Group de generaţia a 5-a pentru sisteme de propulsie ; o nou ă interfaţă susţinută de primul ecran OLED rotund din industreie oferit de Samsung şi sistemul de opereare MINI 9 ; sisteme de condus semiautonom avansat Level 2.

MINI Cooper Electric

Lansarea pe piaţă este marcată şi de o poziţionare de preţuri foarte competitivă.

Motorul electric de 135 kW/184 CP al MINI Cooper E generează un cuplu de 290 Nm, accelerând automobilul de la 0 la 100 km/h în 7,3 secunde. Cu o putere de 160 kW/218 CP, MINI Cooper SE sprintează de la 0 la 100 km/h în 6,7 secunde, având un cuplu maxim de 330 Nm. Autonomia determinată conform ciclului de testare WLTP este de până la 305 de kilometri pentru MINI Cooper E pe baza bateriei de înaltă tensiune cu o capacitate de 40,7 kWh. La MINI Cooper SE, autonomia calculată creşte până la maximum 402 kilometri datorită unei capacităţi a bateriei de 54,2 kWh.

MINI Cooper E, model integral electric – 31748 Euro cu TVA şi fără suportul Rabla Plus (26679 Euro fără TVA).

MINI Cooper SE, model integral electric – 35641 Euro cu TVA (29950 Euro fără TVA).

MINI Countryman

Noul MINI Countryman este disponibil pentru moment în două versiuni de motorizări pe benzină, urmând ca portofoliul să fie extins cu noi motorizări cu ardere internă şi electric. Datele tehnice vor fi comunicate la o dată ulterioară.

MINI Countryman C – 36474 Euro cu TVA inclus (30650 Euro fără TVA)
MINI Countryman John Cooper Works ALL4 – 52420 Euro cu TVA inclus (44050 Euro fără TVA).

Publicitate
Articolul precedentMcLaren Automotive anunță Monroe® ca furnizor oficial de suspensie inteligentă
Articolul următorModelul de top al lui Mercedes-AMG GLC Coupé este acum disponibil pentru comenzi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here