jeremy-clarkson-during-the-clarksons-farm-photocall

Jeremy Clarkson a publicat luni scuze publice adresate lui Meghan Markle și prințului Harry pentru un articol dur pe care l-a scris despre ducesă în The Sun în decembrie, încercând să curețe mizeria care a urmat și care a făcut ca Amazon să renunțe la el din programul său.

Publicitate

Scuzele, publicate pe Instagramul lui Clarkson, nu au fost în totalitate corecte, potrivit unei declarații a purtătorului de cuvânt al lui Markle și al prințului Harry, dată pentru People. În scuze, Clarkson spune că a contactat ambele părți în ziua de Crăciun pentru a-și cere scuze în privat, dar, potrivit purtătorului de cuvânt, Clarkson i-a scris doar prințului Harry, corespondența fiind marcată cu mențiunea „Privat și confidențial”.

„De obicei, citesc ceea ce am scris altcuiva înainte de a depune, dar eram singur acasă în acea zi fatidică și mă grăbeam”, a declarat Clarkson în scuzele sale de pe Instagram. „Așa că, atunci când am terminat, am apăsat pe trimite. Și apoi, când a apărut rubrica a doua zi, mina a explodat”.

Articolul original, publicat pe 16 decembrie, a fost retras de atunci. În el, Clarkson s-a descărcat despre „ura” sa față de Markle „la nivel celular”. The Sun și-a cerut scuze față de Markle și Prințul Harry, în timp ce Amazon a fost „incandescent” față de Clarkson, existând informații că acesta ar fi fost abandonat de serviciile de streaming din cauza cuvintelor sale.

„În timp ce domnul Clarkson a prezentat astăzi noi scuze publice, ceea ce rămâne de abordat este modelul său de lungă durată de a scrie articole care răspândesc retorica urii, teorii periculoase ale conspirației și misoginism”, a declarat purtătorul de cuvânt. „Cu excepția cazului în care fiecare dintre celelalte articole ale sale au fost scrise, de asemenea, „în grabă”, așa cum afirmă el, este clar că acesta nu este un incident izolat împărtășit în grabă, ci mai degrabă o serie de articole împărtășite cu ură.”

Amazon nu a emis încă nicio declarație oficială cu privire la viitorul loc de muncă al lui Clarkson sau la statutul oricăreia dintre emisiunile în care este implicat. Însă toate semnele indică un viitor sumbru pentru celebrul prezentator britanic.

Articol preluat: Road And Track

Publicitate
Articolul precedentUpdate calendar formula 1 pentru sezonul 2023
Articolul următorMercedes numește un nou director general al unității AMG și reorganizează echipa executivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here