i Vision Dee este viitorul designului BMW

BMW a dezvăluit miercuri seară la CES un concept numit i Vision Dee, oferind lumii o primă imagine a tehnologiei integrate și a limbajului de design „Neue Klasse” pentru produsele lansate începând cu 2025.

Publicitate

i Vision Dee este un sedan de dimensiuni medii, menit să se integreze în gama BMW, acolo unde se află în prezent Seria 3. Dee este un acronim care înseamnă Digital Emotional Experience, software-ul care definește întreaga interfață de utilizare. Compania îl descrie ca fiind o piesă tehnologică inteligentă cu „capacități aproape umane”. Cel mai mare punct de atracție este ceea ce BMW numește Mixed Reality Slider, un head-up display care se proiectează pe întregul parbriz față. O versiune a acestei funcții va fi disponibilă, potrivit BMW, pe automobilele Neue Klasse începând cu 2025.

Designul în sine al lui i Vision Dee este un pas departe de gama actuală a companiei, cu o formă monolitică, cu linii simpliste și cu o formă împerecheată. Grila cu rinichi larg are farurile încorporate, împreună cu capacitatea de a produce diferite expresii faciale, potrivit BMW. Caroseria este acoperită de o nouă versiune a tehnologiei BMW E-ink, actualizată pentru a afișa până la 32 de culori diferite.

 

Publicitate
Articolul precedentNasser Al-Attiyah conduce Raliul Dakar la o săptămână distanță
Articolul următor2024 Volkswagen ID.7 camuflat – Fotografii din toate unghiurile

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here