VW ID7
VW a creat o schemă de camuflaj luminoasă pentru ID7, ultima apariție a constructorului auto în gama sa complet electrică, în cadrul salonului CES din Las Vegas.

Grupul Volkswagen și-a mărit obiectivul de vânzări de mașini electrice pentru Europa pentru marca sa principală VW de autoturisme.

Noul obiectiv al mărcii este ca cel puțin 80% din vânzările sale în Europa să fie reprezentate de modele complet electrice în 2030, a declarat Thomas Ulbrich, care conduce divizia New Mobility a mărcii VW.

Publicitate

În cadrul strategiei de electrificare Accelerate a VW, dezvăluită în 2021, obiectivul pentru 2030 era de 70%.

De interes: VW va accelera trecerea la vehiculele electrice

Ulbrich a declarat că marca VW are cel mai ambițios obiectiv dintre toate mărcile grupului VW, care include Audi, Skoda și Seat/Cupra.

Marca VW „a fost întotdeauna în fruntea acestor probleme în cadrul grupului și ne simțim obligați să ne stabilim obiective atât de înalte”, a declarat Ulbrich pentru publicația soră a Automotive News Europe, Automobilwoche.

Marca VW lansează modele noi și reîmprospătate sub sigla ID pentru automobilele complet electrice.

ID3, primul model ID care a fost lansat în 2019, tocmai a primit un face-lift, cu un design mai curat și actualizări software.
ID7, un sedan electric de mărimea Passat, este așteptat să fie prezentat pe 15 martie, după ce VW a arătat un prototip camuflat, aproape de producție, la CES din Las Vegas, în ianuarie.
VW va lansa o versiune complet electrică a SUV-ului Tiguan în 2025
Mașini electrice cu baterii entry-level cu prețuri sub 25.000 de euro, un hatchback și un crossover, denumite probabil ID1 și ID2.

GALERIE FOTO VW ID 3 Facelift

Marca mai are un drum lung de parcurs pentru a atinge obiectivul de 80%. Anul trecut, automobilele full-electrice au reprezentat puțin peste 10% din totalul vânzărilor de autoturisme VW.

Ulbrich a recunoscut că noul obiectiv este „extrem de ambițios”. El a spus: „Această cale arată angajamentul nostru față de strategia de electrificare.”

VW nu-și mărește țintele complete pentru vehiculele electrice pentru piețele din China și SUA, unde țintele sale pentru vehiculele electrice cu baterii rămân la 50 la sută.

Publicitate
Articolul precedentCe sunt e-cobustibilii și pot contribui la eliminarea emisiilor de CO2 din autovehicule?
Articolul următorPorsche oferă imagini cu noile vehicule electrice, inclusiv cu un SUV electric emblematic

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here