Lansari Formula 1 2024

În prezent, Haas va fi primul care se va lansa cu un eveniment digital pe 2 februarie, iar la 11 februarie, în cadrul unui shakedown la Silverstone, va fi lansată mașina lor.

Publicitate

Williams și Stake F1 Team Kick Sauber vor fi următoarele formații care se vor lansa pe 5 februarie, cea din urmă mergând la Londra, iar prima la New York.

Alpine va urma apoi cu o „lansare a sezonului de motorsport” pentru operațiunile lor din F1 și WEC pe 7 februarie, în timp ce RB va dezvălui toate livrările în cadrul unui eveniment special în Las Vegas pe 8 februarie.

Lansarea Aston Martin va avea loc la Silverstone pe 12 februarie, iar Ferrari își va dezvălui rivalul din 2024 o zi mai târziu, pe 13 februarie.

Între timp, Mercedes W15 va fi lansat prin intermediul unui eveniment digital de lansare transmis în direct de la Silverstone pe 14 februarie, iar Red Bull va lansa modelul o zi mai târziu, pe 15 februarie.

McLaren și-a dezvăluit deja livrea pentru 2024, iar rivalul său – MCL38 – va fi prezentat pe 14 februarie în cadrul unui shakedown la Silverstone.

Team Date Location
Haas Februarie 2 Digital
Williams Februarie 5 New York
Kick Sauber Februarie 5 London
Alpine Februarie 7 Enstone
RB Februarie 8 Las Vegas
Aston Martin Februarie 12 Silverstone
Ferrari Februarie 13 TBC
Mercedes Februarie 14 Silverstone
McLaren Februarie 14 Silverstone
Red Bull Februarie 15 TBC

Lansările care au avut loc până în prezent

  • Haas
  • Williams
  • Kick Sauber
  • Alpine
Publicitate
Articolul precedentAre de gând Uniunea Europeană să interzică repararea vehiculelor vechi pentru a forța cumpărarea celor electrice?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here