Masina de formula 1 Haas 2023

În loc de o lansare la scară largă, Haas a optat pentru a-și prezenta ținuta din 2023 pe un model virtual în stil 2022, cu noua mașină a echipei – care va fi condusă de Kevin Magnussen și de noul coechipier Nico Hulkenberg – care încă nu a fost descoperită.

Publicitate

Înlocuind baza albă văzută pe modelele Haas din 2021 și 2022, negrul este acum culoarea principală a modelului, în timp ce au fost păstrate sclipiri de alb alături de accente de roșu – făcând comparații cu designul lor din 2020.

Acest lucru completează paleta atât a Haas Automation – firma de scule condusă de proprietarul și președintele echipei, Gene Haas – cât și a MoneyGram, compania de plăți care acționează acum ca sponsor principal al echipei.

Nou imagine Haas 2023
Noua imagine Haas 2023

Haas va intra în campania 2023 în încercarea de a-și continua traiectoria ascendentă recentă, după ce a trecut de la coada clasamentului constructorilor din F1 pe poziția a opta în urma modificării regulamentului de anul trecut.

Comentând despre lansarea digitală, Gene Haas a declarat: „Am fost foarte încântat de această lansare: „Am fost foarte încântat să urez bun venit MoneyGram în calitate de partener principal pentru sezonul 2023 și dincolo de acesta, și este interesant să vedem primul nostru logo dezvăluit împreună ca MoneyGram Haas F1 Team.

„Ne îndreptăm spre un nou sezon, încurajați de performanțele puternice ale echipei de anul trecut și de revenirea la clasamentele care aduc puncte. Obiectivul pentru sezonul 2023 este, bineînțeles, să facem acest lucru în mod mai constant, iar cu Kevin Magnussen și Nico Hulkenberg cred cu siguranță că avem un cuplu de piloți experimentați mai mult decât capabili să livreze aceste puncte într-o duminică.”

Directorul echipei Haas, Guenther Steiner, a adăugat: „Evident, împărtășesc entuziasmul tuturor în legătură cu dezvăluirea livrescului, nu în ultimul rând pentru că este un punct de control în calendarul de pre-sezon, ceea ce înseamnă că suntem cu încă un pas mai aproape de a face ceea ce vrem să facem cu adevărat – și anume să mergem la curse.

 

„Îmi place aspectul, este fără îndoială un aspect mai elevat și mai modernizat, care se potrivește în momentul în care intrăm într-o nouă eră alături de MoneyGram ca partener principal.

„Este o perioadă incitantă a anului pentru Formula 1 și este minunat că suntem primii care ne prezentăm livrea, dar atenția noastră este concentrată în mod ferm pe aducerea VF-23 pe circuit și pe pregătirea pentru sezonul care urmează. Avem cu adevărat ceva pe care să construim după performanțele de anul trecut.

„Întreaga organizație a muncit din greu pentru a ajunge în acest punct și, evident, în Kevin și Nico avem două talente dovedite de a înscrie puncte în spatele volanului. Abia aștept să încep”.

Noua mașină Haas va intra în acțiune în Bahrain pentru testele de pre-sezon din 23-25 februarie, urmate de runda inaugurală a campaniei o săptămână mai târziu.

 

GALERIE FOTO

Publicitate
Articolul precedentToyota își păstrează titlul de cel mai bine vândut brand auto din lume
Articolul următorAudi cumpără o cotă minoritară la echipa elvețiană de Formula 1 Sauber

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here